BBQ CATERING VOOR ELKE GELEGENHEID


De Smokin’ Gents kunnen ingezet worden op je gezellige buurt BBQ tot aan grote Festival stijl Event catering van 2.500 personen. We passen het team en barbecues aan op het te cateren event en maken overal een culinair&spectaculair feestje van!
Bij ons geen warmhoud bakken en uitgedroogde burgers maar stoere teakhouten planken met de door jullie gekozen en live bereidde gerechten. Bij grote events zijn de Gent’s op hun best, als een geoliede machine toveren zij de heerlijkste topgerechten van de Grills & Smokers.

 
 

DRINKS & BITES

Live Cooking op je feest ? Ze gaan zelden alleen op stap maar we laten de Gent’s graag los om je borrel of feestavond culinair te ondersteunen met gave BBQ-Bites. Kleine live bereidde bites zijn een supergave aanvulling op je borrel en uiteraard onwijs lekker en origineel ! Handzame Surf&Turf burgers van Picanha en Gamba’s, Live gerookte zalm met Marokkaanse kruiden Maple Sirup en Japanse Wakamé, Caveman Style Sukade met een stukje gebrande ganzenlever en Low&Slow Varkenswangetjes op krokante Bruchetta zijn slechts enkele van onze toppers die de Gent’s én jouw feest uniek maken!
Uiteraard kunnen wij naast heerlijke BBQ Bites ook de volledige ontzorging bieden voor uw (cocktail)Bar inclusief charmante gastvrouw !

BBQ DINER

Een volledig verzorgde BBQ op locatie ? De Gents bouwen hun vuurplaats op elk gewenste locatie op en verzorgen een unieke BBQ ervaring van 15 tot 250 personen. Uiteraard bespreken we precies wat de Gents gaan creëren maar onze Low&Slow specialiteiten zoals Pulled Pork, Sweet ’n Sticky Ribs en Caveman Sukade mogen natuurlijk niet ontbreken.
Ook de ‘Meat whitout Feet’ liefhebbers kunnen de Gents wel zoenen want de Live op cederhoutenplanken gerookte zalmzijdes afgelakt met knoflook-soja-maplesirup en Wilde Dorades in Zeezout zijn regelrechte culinaire krakers !
De Gents kunnen je volledig ontzorgen in het organiseren van je feest van serviesgoed, tafels en stoelen, tenten, gastvrouwen, volledig ingerichte bar tot aan decoratie aan toe.
Elke catering is voor ons bijzonder en uniek en daarom ook volledig op maat, neem contact op en samen met de Smokin’ Gents word je feest er eentje voor in de boeken !
 
 

FESTIVAL EN STREETFOOD EVENTS

Regelmatig reist de Smokin’ Gents karavaan door het land om op Fairs, Festivals en Events de vuurplaats op te bouwen en voor grote hoeveelheden gasten hun kunsten te vertonen. Het assortiment wordt afgestemd op het type event en eventuele andere aanbieders.
We serveren bijvoorbeeld verse turkse broodjes met Pulled Pork , Pulled Chicken of handzame porties Spare Ribs, Garlic Lamb Chops en natuurlijk de Home Spiced Kippendijsateh ! We werken met Cash-sales of centrale muntenverkoop, afdracht enkel in overleg.

Contactformulier

Contactgegevens

Smokin’Gents
Adres: Traaij 102a
Postcode: 3971 GS Driebergen 
Tel: 030 820 1287
Mail: info@smokingents.nl