The Bastard

Ze zijn er in alle kleuren maar wij zijn sinds dag 1 verknocht aan de zwarte variant, is er eigenlijk wel een andere kleur?

The Bastard is sinds 2015 vast onderdeel van onze vuurplaats en we hebben er inmiddels een imposant aantal van verzameld. Voor onze catering opdrachten zochten we een betrouwbare partner waar service en kwaliteit voorop staat en dat nu uitgerekend deze zwarte jongens van Nederlands design zijn gaf voor ons de doorslag.

Dat de twee broers welke The Bastard ontwikkeld hebben net zo gek van vuur zijn als wij zorgden dan ook al snel voor een enthousiaste samenwerking en dealerschap!

The Bastard is voor ons niet meer weg te denken en gebruiken deze BBQ’s dan ook praktisch elke dag voor zowel High&Fast als Low&Slow technieken waar deze kamado op z’n best is.

Tijdens onze BBQ MasterClass is The Bastard kamado het stralende middelpunt en leren wij de Grillmasters in spé alle ins&outs van dit mooie apparaat.

Zijn solide ontwerp en talloze accessoires maken dit apparaat zowel voor de thuis-griller als professional een must-have!

Een Bastard BBQ aanschaffen? Bel onze Pitmaster 030-820 12 87 voor info en prijzen of kijk op de webpagina van onze partner Teak& Garden. ( link https://teak-garden-shop.nl/barbecues )

www.bastard.nl

 

Image
Image

VUURBAK

Vuur is voor ons een eerste levensbehoefte in de keuken, natuurlijk vindt zowat iedere kerel het leuk om vuurtje te stoken maar nog leuker is het om erop te koken. Zodoende viel ons oog al scrollend op Instagram op een foto van een stoere bak met vuur; De Vuurbak!

Wat een gaaf apparaat, multifunctioneel door het ontwerp, stoer uiterlijk, groot en natuurlijk zelf door middel van houtvuur de hitte bepalen voor je bereiding.

Beleving is een belangrijk onderdeel van onze vuurplaats, onze gasten staan er met de neus bovenop en mogen alles zien!

De Vuurbak is een heel mooie aanvulling op het assortiment natuurlijk omdat het koken op open vuur is maar met name door de veelzijdigheid en ondanks het no-nonsense hittebron; het vuur is, er ook met finesse op te koken door verschillende hitte zones te creëren onder de robuuste stalen plaat. Het verstelbare grill-rack geeft je de mogelijk rechtstreeks boven het vuur te roosteren en te garen en geeft je product die heerlijk vuursmaak mee van het hout.

Wanneer je wat langer met de Vuurbak werkt leer en ontdek je steeds nieuwe bereidingsmogelijkheden, hij houdt je culinair-scherp!

Voor ons is de Vuurbak een onmisbare tool binnen de vuurplaats geworden en vinden het dan ook tof Partner te zijn van Vuurbak!

www.vuurbak.nl

Le GOOKER

Een pareltje op ons terras is de Le GOOKER hout gestookte oven en staat voor gezond bakken en grillen boven een open houtvuur. Ideaal voor de kleinere gezelschappen en verfijnde gerechten, met de vuurvaste steen bakken we brood, pizza, Flammkuchen en gratins zowel hartig als zoet.

Door de veelzijdigheid van het systeem worden onze Pitmasters altijd uitgedaagd nieuwe gerechten te ontwikkelen en uit te proberen.

De accessoires welke bij Le GOOKER geleverd worden zorgen voor veel bereidingstechnieken van direct tot indirect en zelfs Slow-cooking is goed te doen.

Bij het bakken op de ‘plancha’ behouden vis en vlees hun volle smaak. De bereiding van hout gestookte gerechten op de grill geeft een heerlijk rokerige smaak en onvergelijkbare geur waar wij gek op zijn.

Tijdens onze BBQ MasterClass laten we Le GOOKER uiteraard haar werk doen en maak je kennis met dit prachtige en multifunctionele kooktoestel!

Ben je klaar met je culinaire uitspattingen dan trek je de vuurschaal onder de oven uit en heb je een open vuurtje op het terras voor de late uurtjes!

www.legooker.nl

Image

Contactformulier

Contactgegevens

Smokin’Gents
Adres: Traaij 102a
Postcode: 3971 GS Driebergen 
Tel: 030 820 1287
Mail: info@smokingents.nl